antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve öteki renkleri vurgular.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve dirlik verici bir renktir. Antrasit rengi ile akıllıca bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda bol bir aşhane rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken sair renklere gereğince daha iştiha açıcı görünmelerini esenlar.

Gri duvar boyası tonları, esaslı kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk üzerine bir tetkik yapmış oldum.

Bu renkler, yatak odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Mutfak tasar çizimında antrasit renkli dolaplar modern bir güzel duyu ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve aydınlatma detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin tasarrufı mutfakta temiz ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların yerı keşik modern mobilyalarla da dört dörtlük bir ahenk bâtınindedir.

Antrasit renk aksesuarlar öteki renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da soy sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü esenlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini işletmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı içinya heldiğinde ortaya çıdem özlar şu şekildedir:

Tenvirat seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen eleştiri bir unsurdur ve zeminın aydınlık kalmasını uydurmak karınin gerçek stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tavzih seçenekleri mekanın umumi estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği artırabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu cümle yardımıyla dışarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok özen çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle pırıltılı zeminler ve kaplamalar ile birlikte olabildiğince başarılı bir uyuma sahiptir. Yaldırak parafin kumaşların sprey boya ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması sprey boya iki farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği salim ve keyifli hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sık sık ön plana çıdem beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

çağcıl ve minimal dekorasyon seçiminın mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese de dünya genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları beyninde nokta almaktadır.

İçinde başka tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan kilitsiz küreksiz gri titrem sür ton uygulamak isteyenler tarafından da sık kesif yeğleme ediliyor.

Banyo içerisinde pırıltılı antrasit renk tonları bir yapı yahut dizayna destur verilmeden sırf mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page